tempo 4

Destijds was dit de kamer van de meester des huizes, een natuurstenen muur, verweerde balken en antieke rode vloertegeltjes... Zicht op de Dentelles de Montmirail, noordoost kant. Beschikt over twee bedden van 90 cm dewelke men kan omvormen tot 1 bed van 180 cm, een badkamer met stortbad, WC en haardroger. 

 

Romantische kamer, een hoog plafond met gebleekte oude balken… Zicht op het zwembad en de wijngaarden, zuidwest kant.
Beschikt over 2 bedden van 90 cm dewelke men kan omvormen tot een groot bed van 180 cm, een badkamer met stortbad, WC en haardroger. 

 

Bij het binnenkomen in de Grenache, waar de rode granaatkleur schittert, wordt je omringd door een warme, ontspannende sfeer… Zicht op de Dentelles de Montmirail, noordoost kant. Beschikt over een groot bed van 160 cm, een badkamer met stortbad, WC en haardroger.

 

Weleer de kamer waar het hooi gestapeld lag, deze met veel licht gevulde kamer beschikt over een balkon met zicht op de wijngaarden en de paarden. Je kan er genieten van de zonsondergang… Westkant. Beschikt over een groot bed van 160 cm, een badkamer met stortbad, WC en haardroger.

 

Dit was de kamer van het jong meisje des huizes : een mooie natuurstenen muur, de authentieke Provençaalse tegels en de zachte, warme kleuren maken er een gezellig nest van. Zicht op het terras en op het zwembad. Zuidwest kant. Beschikt over een bed van 140 cm, een badkamer met stortbad, WC en haardroger.